The Cliff

Nestled on a small cliff as a part of Paranjpe Scheme’s latest project Forest Trails, The Cliff is a membership club that has all the luxuries the residents could ask for. We wanted to bring the true essence of the Cliff’s location into the brand identity by introducing the surrounding topography as a part of the brand’s visual schematic. Doing so brought a lot of detail and authenticity to the brand’s story and promise.

By keeping a simple brush typeface for the name, we accentuated the brand’s attributes by introducing materials such as wood into the brand’s visual characteristic.

We were successfully able to design the entire end to end brand experience for The Cliff right from the welcome kit to the restaurant menu and wayfinding systems, that successfully blended into the spatial characteristics of the place.

Date

April 7, 2017

Category

Hospitality